Over ons

Bram en Anneke Josiasse Wij zijn Bram en Anneke Josiasse. Al jaren hadden wij de wens een bed & breakfast te beginnen en sinds onze pensionering hebben wij dit plan verwezenlijkt door te starten met d’Ouwe Werkplaats. Deze naam kozen wij omdat dit monumentale pand in het verleden dienst deed als timmermanswerkplaats.
Op de pagina 'faciliteiten' kunt u meer lezen over de faciliteiten en voorwaarden van onze bed & breakfast. Hebt u vragen, neem dan gerust contact met ons op.

ontbijt Wij verwennen u graag met een uitgebreid ontbijt met streekproducten, zoals eieren van de boerderij, kaas van kaasboederij De Schellach en lamsham van Noord-Bevelands lam. Ook staan er zelfgebakken muffins, zweedse bolletjes of pancakes, vers fruit en verse jus d'orange op tafel. Hiernaast ziet u een overzicht van diverse huisgemaakte produkten. Dit ontbijt serveren we op de sfeervolle ontbijtzolder, waar ook een minibar aanwezig is. Indien gewenst, kunt u bij ons een lunchpakket bestellen. Als u uw wensen en diëten van tevoren aan ons doorgeeft, kunnen wij daar rekening mee houden.

Presentatiepagina van D' Ouwe Werkplaats in Middelburg